Kontakt

Om Nadia Wallin

Med fem år som skuldrådgivare och hundratals möten med människor i ekonomisk kris och tio år inom personlig utveckling och självledarskap sammanflätas två världar in i en ny. Nadia har sett hur stress och oro kring pengar tar föräldrarnas uppmärksamhet från barnen, och arbetarnas uppmärksamhet från problemlösning, försäljning och kundbemötande. En dålig relation till pengar håller småföretagarna tillbaka och kan skapa mycket onödigt extraarbete.

För att råda bot på detta kommer Nadia till din arbetsplats och föreläser, coachar och utbildar. Hennes ambition är att skapa ett tryggt rum för att släppa tabun om samtalsämnet tillsammans med relevant information och en omedelbar inbjudan till en ny relation till ekonomi.

För dig som privatperson och egenföretagare kommer kurser, workshops och andra möjligheter presenteras löpande.

Väntas publicera boken Älskade Pengar – en emotionell handbok för ekonomisk hälsa, våren 2023.

Betyg: 5 av 5.

”Vem här kan inte se Nadia trollbinda en fullsatt publik på Oscarsteatern?”

Jonathan Ljungqvist, Världsmästare i Storytelling, Föreläsare och Coach

Betyg: 5 av 5.

Min ekonomi och min frihet ser helt annorlunda ut nu jämfört med tidigare. Jag har aldrig jobbat så lite samtidigt som min månadslön aldrig har varit så hög. Dessa skiften hade jag aldrig kunnat tänka mig till själv. Jag trodde inte detta var möjligt innan jag träffade Nadia. Nadia fick mig att förstå och känna att det finns en oändlighet med möjligheter. För evigt tacksam.

Rebecca A.

Betyg: 5 av 5.

Nadia är en superkraft. Hon vägleder med en klarhet och tydlighet som får mig att känna att allt är möjligt. Hon ser ljuset och kraften som vilar bakom mina invanda mönster och tankar om mig själv och livet.

Rekommenderar henne – naturlig med fötterna på jorden och inspirerande på samma gång. Sedan mitt arbete med Nadia så vågar jag tro ännu mer på min förmåga och jag njuter av att ta betalt och fakturera (vilket tidigare gav mig stress).

Anna Malin Bjersing, Egen företagare

%d bloggare gillar detta: