Vardagsmagi intensive,

En transformerande resa på sju veckor,

Vecka för vecka

Vecka 1: Energy Clearing Session
I din första Energy Clearing Session så går jag igenom alla dina Chakran och rensar bort gammal stagnerad energi som är redo att släppa taget.

Vi kopplar ihop dig med universums läkande ljus och en kraft som kommer från jordens mittpunkt. Det är en kraftfull session som många av mina klienter beskriver som den mest transformerande.

Vecka 2: You are enough
Det är dags för dig att öka känslan av att du räcker till. Bara för att du är den du är, inte baserat på vad du gör och inte gör. Du får leva för din egen skull med en känsla av meningsfullhet och tacksamhet inför din existens och upplevelse av livet.

Du kommer få frigöra dig från dåligt samvete, skuld, skam, prestationsångest och annat mörker som skapar hålet av att inte räcka till.

Vecka 3: Energy Clearing Session
I denna session kollar vi på dina identitetsstrukturer. Vad definierar dig och på vilket sätt blir de definitionerna begränsande?

Om din historia om dig själv, var att du var friheten, kärleken och tryggheten förkroppsligad, vem skulle du vara då?

Vecka 4: Money Vibes – Bundle
Pengar – verktyget för både överlevnad och frihet. Öka känslan av trygghet, närvaro och tacksamhet inför det du redan har. Väck kreativiteten och modet att skapa mer och, eller ta emot mera av det du vill ha.

Arbetet här bygger på grunden du la under vecka 2 om egenvärde. Du är värd mer pengar, och framförallt är du värd att känna dig tryggare med dina pengar. Du får till och med känna att du älskar dina pengar.

Vecka 5: Energy Clearing Session
Denna session har fokus på att öka din intuition och din förståelse för dig själv. Ett liv där du mår bra är ett liv där du utgår från dig själv och sätter dig själv först. Du har hört det förut, men behöver höra det igen. Du kan bäst hjälpa andra när du prioriterar dig själv (men du måste faktiskt inte hjälpa någon mer än dig själv).

Kom i djupare kontakt med din intuition så kommer den hjälpa dig in i dina behov. Så som din hälsa, din glädje, ditt välmående, din sömn, din mat, din njutning, och allt annat i ditt liv.

Frivillig bonus: Om du har intresset för att öka kontakten med dina guider eller andra dimensionella vägledare genom din intuition så öppnar vi den dörren.

Vecka 6: Pink Sunglasses
Perspektiv. Så mycket i upplevelsen av livet handlar om perspektiv.

Som empatisk, högkänslig eller medveten kan det vara lätt att drunkna i allt det tunga. I en värld där det finns så mycket hemskt, så kan det vara lätt att glömma bort allt det vackra.

Vad händer om du får Rosa Solglasögon att se på världen med? Inte för att förneka det mörka, du kan vara väl medveten om det. Men du kommer må bättre om ditt spontana automatiserade fokus är på det vackra i livet. Övningarna som kommer denna vecka hjälper dig in i de perspektiv som ökar kärleken till livet.

Vecka 7: Avslutande Ceremoni
I ett heligt möte får du reflektera över de veckorna som passerat. Vi blickar bakåt, men även framåt. På vilket sätt vill du uppleva positiv transformation framöver, vad ser du fram emot att manifestera?


** Under våra veckor tillsammans så finns jag tillgänglig för spegling av dina reflektioner per mail eller röstmeddelande. Mycket läkning och transformation sker genom insikterna och utmaningarna som vardagen kommer med.


** Programmet sker digitaltTotalt värde 11.200 kr
Investering 7.777 kr

Intresseanmälan

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: