Site icon

Utbildning i Intuition

Den här utbildningen är skapad för dig som vill lära känna dig själv på ett djupare plan. Genom de olika modulerna och övningarna kommer du lära dig att frigöra din fria vilja och utforska möjligheterna som kommer genom att förstå intuitionen och energierna som finns inom dig

Utbildningen ger dig en fantastisk grund för att kunna använda hela vardagen som främsta utgångspunkt i din personliga och spirituella utveckling. Du kommer att förstå dina behov, lättare uttrycka dem samt sätta dina gränser. Inte bara till dig själv och andra människor, men även till Universum.

När man lär känna sitt hjärtas röst, och när man lär sig identifiera och transformera de begränsande tankemönster som blockerar den fria viljan, så lär man sig också att skapa sitt liv. Den här utbildningen erbjuder just det, och det innebär att du genom detta material kommer kunna använda attraktionslagen på ett medvetet sätt till din fördel för att skapa ett liv som du vill leva.

Klicka här för att se kursplan och komma till registrering


En deltagare från Utbildning i Intuition berättar:

I många år har personlig utveckling lockat mig och gett mig insikter och vägledning. Min magkänsla har många gånger lett mig in i fantastiska stunder, men lika många gånger har den fått stått bredvid, tystad av ett huvud fyllt med andras sanningar, rädslor och resonemang som egentligen inte matchat mig. Det här beteendet hade tillslut kvävt mig. Jag ville mer. Jag ville känna mig hel, genuin och fri.

Under utbildningen gick det snabbt. Olustkänslor och stagnerad energi raserades och ny energi, MIN energi kunde äntligen få ta plats. Nadia har hjälpt mig att hitta tillbaka till min egen kraft. Jag kan nu förlita mig mer på min magkänsla och intuition, blivit fri ifrån gamla föreställningar och generations arv och samtidigt lärt mig att kunna manifestera precis allt jag vill ha mer av i livet.

Det jag tar med mig efter Nadias utbildningen är främst alla enkla och effektiva verktyg som går att applicera i alla delar av livet. 


Mina relationer, mitt arbete, motgångar, tankar och känslor är så mycket lättare att hantera numera. Att se mina triggers som en välkommen vän och därefter utforska vad det egentligen handlar om och släppa taget är utmanande, effektivt och på så många sätt magi. Flera gånger om dagen ger jag mig själv ljus och kärlek och släpper taget om allt genom tid och rum som inte längre behöver ta plats. 


Jag överdriver inte när jag säger att utbildningen är en av det finaste sakerna jag gett till mig själv.


Under maj och juni 2021 uppdateras utbildningen med de teman som listas ovan.


Din läkning handlar inte bara om dig…

Många av våra begränsningar har vi ärvt från våra föräldrar och de i sin tur från sina föräldrar. Det innebär att våra barn också ärver många av våra egna. Genom att vi frigör oss från alla platser där vi inte tror att vi hör hemma, är delaktiga, är kompetenta, är värdiga – så kliver vi in i mer kärlek. Det i sin tur har en positiv inverkan på vårt föräldraskap där vi kan bemöta våra barn med ännu mer kärlek och inre frid.

Mina barn är min största motivator till att jag började utforska dessa principer och göra dem till en viktig del i hur jag tar mig igenom mitt liv. Jag vill att mina barn ska få leva ett liv där kärlek genomsyrar allt som sker. Inget liv är smärtfritt, men vi kan göra vårt bästa för att skapa så mycket fint som möjligt genom det vi har.


Om du är nyfiken på utbildningen men har några funderingar innan du tar ditt beslut så får du gärna kontakta mig med dina frågor

Utbildningen har gett mig verktyg att använda både i vardagen och när livet skakar om en. Bruset kanske är lika högt, men intuitionen är så mycket klarare än tidigare.
Nadia är en kärleksfull, klok och givmild ledare som håller en i handen igenom hela utbildningen. Och hjälper en att släppa taget. Om och om igen.
Jag känner så mycket värme och tacksamhet över att jag fann Nadia och hennes intuitionsutbildning!


Sandra L..

Exit mobile version