Mina program


Den här platsen är för dig som inte vet vad du vill, eller för dig som inte vad vad du behöver. För dig som inte längtar efter saker i livet med glädje eller för dig som inte känner dig tacksam över det du har här och nu.

Du kanske vet vad du vill, men vill ha mer. Du kanske nosar på dina drömmar, fast med handbromsen i. Du känner att du borde vara tacksam men upplever inte kärleken till livet med hela ditt hjärta…

Du är redo för en förändring, men vill inte navigera dig fram ensam. Du är redo att göra din del och ta ansvar för ditt liv, men du är modig nog att ta emot hjälp.Känner du att texten talar till dig på en eller flera punkter så har du potential för expansion in i mera vardagsmagi. Då har du möjlighet att släppa på en massa energi som du inte längre behöver bära på. Kroppen kommer kännas lättare när du frigör dig från det gamla. Livet blir vackrare och drömmarna kommer närmare.

Väljer du att arbeta med mig kommer att du komma närmare din intuition, ditt hjärtas röst och dina gränser. All din magi frigörs när du får vara fri i dina uttryck och drömmar. Möt dig själv för att få mera klarhet i vad du drömmer om, frihet att ta din plats och modet att skapa förändring när det behövs. Välkommen in till din vardagsmagi.

Vardagsmagi, 7 veckor intensive

Se världen genom Rosa Glasögon. Inte för att du ska förneka det dåliga, utan för att kärleken till livet får vara prioriterad. Lär dig att möta ditt mörker med kärlek, stolthet och frigörelse.

Släpp taget om känslan av att inte räcka till, utforska din relationer till pengar och ta emot kraftfulla energitransformationer. Kom i djupare kontakt med din kropp, din intuition och din kärlek till livet.

Känner du en längtan i kroppen efter mera frihet?
Då är Vardagsmagi något för dig.


Vardagsmagi, Livet ska vara premium

Välkommen in i kroppen där friheten, kärleken och lugnet bor. Var närvarande i upplevelsen av andetagen. Låt vinden smeka din kind och regndropparna pussa din hud.

När du uppskattar livet, när du är närvarande i vardagens magi så deltar du i en kärleksfull revolution i denna utbrända prestationskultur. En kultur som har lärt dig att du inte duger och att du inte får ta plats, och att du absolut inte ska lyssna på dig själv eller njuta av ditt liv. Men det räcker med det nu, på alla plan.

Hur högt vill du skratta? Hur vild vill du vara när du dansar? Hur nära ditt hjärta vill du leva och hur fri vill du känna dig i alla dina känslor, framförallt i din tacksamhet, kärlek och njutning?

Detta program sträcker sig över 13 veckor och inkluderar ett 24 timmars retreat på ett fint hotell, magiska naturupplevelser, spa, god mat och mycket mer.

Känner du hur vindarna vill ta dig till en friare och lugnare plats i ditt liv?Testimonials

Att arbeta med dig hjälpte mig att öppna kroppen för något nytt. Det var så häftigt att känna oss arbeta med mina energier. Smärtor lossnade och hjärtat växte. Nya tankar dök upp. Du hjälpte mig att våga mer och tro på mer. Efter vårt samarbete är jag en friare människa. Alltid tacksam för det. Jag älskar hur energiarbete känns så självklart, fastän ditt sätt att arbeta var så nytt för mig.

Jag funderar förresten på att köpa ett taktält till bilen och åka ut på roadtrip i sommar. Det känns väl peppigt – oavsett om det blir av eller inte! 🙂 Och du förresten – visst minns du att vi pratade om att starta eget? Jag har nu lämnat in mitt första frilansjobb. Hurra! Tack för hjälpen att ta mig dit.

.

— Lina G

Jag lever ett hektiskt liv med tre barn, man, hästar och arbete. Genom mitt arbete med Nadia så har mycket skiftat. Mitt sexliv har aldrig varit bättre. Jag känner mig mer kvinnlig och öppen för varje dag som går.

Jag vågar och kan slappna av på ett sätt jag innan inte vågade. Om och om igen hjälper Nadia mig att minnas vem jag är. Lager på lager skalas bort. Energier återupptäcks.

Nadia har guidat mig till de djupaste vrår och högsta toppar.

Jag har gråtit skrattat och allt däremellan. Innan en session med Nadia vet jag aldrig hur den kommer bli. Alla sessioner är olika. Jag får alltid nya insikter, nya infallsvinklar.

Nadia är otroligt duktig på det hon gör. Jag känner mig alltid trygg och hållen samtidigt som hon får mig att våga lite till, släppa lite mer. Hela familjen är så mycket mer harmonisk nu. Mår mamma bra mår familjen bra.

Tack Nadia. För evigt tacksam.

— Rebecka A

Det har hänt jättemycket sedan sist vi pratade på ett sätt som känns så fint och så magiskt. Jag vet inte om jag någonsin varit så ångestfri i livet som jag har varit nu, som jag har varit sedan vår session.

Den ihållande gnagande ångesten och självkritiken har försvunnit. Jag skrattar och gråter av tacksamhet.

Jag tillåter mig att ta emot på ett nytt sätt. Jag är mer känslomässigt närvarande i möjligheten av att ta emot, lyxiga upplevelser som fina hotell får en ny dimension till sig.

Jag har ett nytt lugn inom mig själv och kan vara på ett helt nytt sätt. Det är otroligt vilsamt. Inte nog med det, jag litar på min kraft och kompetens mycket mer. Det är väldigt befriande.

Tack för allt du hjälper mig att skifta och få syn på.

– Johsefin T

För att läsa mera om mina klienters upplevelser av mitt arbete, klicka här.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: