Testimonials

Tack kroppen, tack för att du skrek på mig där på bussen, att du skrek att jag skulle boka tid med Nadia.Med Nadia i öronen grät och skrattade jag mig genom sessionen, vi kom tillsammans åt begravda delar inom mig och jag lyckades lösa upp många knutar och känslor i min kropp.

Den största förändringen är att jag fick fatt i min egen ilska, jag fick fatt i att låta hela mig att bara vara. Att ta del av hela mig skapar större möjligheter att fortsätta göra allt det jag älskar både i mitt arbetsliv och i det privata.

Tack igen kroppen och tack igen Nadia, nu ska jag gå och sura om någonting med glädje! 

Erika Landin
Socionom och samtalsterapeut

”Nadias magiska förmåga att känna min energi så jag kunde lösa upp mina blockeringar och stå i min fulla kraft. Även fysiskt känna en transformation i min kropp.

Magisk och mäktig känsla. Efter nån dag var jag i kontakt med min drömkund. Wow!!
Jaya Jankert – Wardrobe Stylist – Conscious styling

Jag känner verkligen att jag har släppt enormt mycket sorg, den finns helt enkelt inte där längre och det känns fantastiskt. Jag känner mig lättare och gladare.

Glad att jag bokade en session och är fortfarande så förvånad över att det går att släppa saker så fort. 
Céline Marcault – Mångsysslare och KulturarbetareSagt efter deltagande i “Utbildning i Intuition”
“Jag har svårt att sätta ord på vilka häftiga månader jag fått uppleva och vilka fina resultat jag fått i livet efter min utbildning hos Nadia. Verktygen hon bemästrar och lär ut är enkla att ta till sig och kraftfulla att använda i alla situationer. Det är häftigt att förstå att jag har min fria vilja att forma mitt liv precis som jag vill ha det 

Jag har också haft några privata sessioner med Nadia och varje gång upplevt sådana fantastiska resultat! Under några sittningar fokuserade vi på att rensa blockeringar och släppa taget om gamla mönster och känslor. Detta var nödvändigt för att kunna ge plats och bjuda in glädje, kärlek, lust och lekfullhet!

Ett exempel på en sittning är då det blev tydligt för mig att jag omedvetet hade gjort mig själv till ett offer, i min situation utan bil. Istället för att se möjligheterna att skaffa en, hade jag hamnat i ett mönster där jag bara såg problem och motstånd.  En kort tid efter denna sittning köpte jag mig en vit liten bil, precis som jag förställt mig. 

Jag vet att allt blev möjligt med rätt energier i omlopp och ett nytt tankesätt!  Jag kommer för evigt vara tacksam för vad Nadias professionella, trygga, lugna och härliga bemötande gjort för mig. 
Maria A.

Är så glad att jag hittade hit till kursen. Jag visste inte att det fanns så mycket jag kan göra mentalt för att hjälpa kroppen att komma ur fysiska problem. Att sen även kunna förstå och känna andras känslor och inse att om jag hjälper dem så lättar det för mig med. Sådant man inte kan ta på men man upplever inombords.

Kommer behöva lyssna om webinarierna många gånger för att fullt förstå allt då det var svårt att ta in allt på denna tiden.
Nadia inspirerar och är så fantastiskt bra på att lära ut. Har längtat till måndagkvällar varje vecka!
Caroline E.Den här utbildningen har varit ett viktigt steg i min andliga utveckling. Jag upplever att jag har vuxit och känner en större tilltro till min egen intuition och den andliga guidning som erbjuds oss om vi öppnar oss för det. Genom sitt generösa och varma sätt vägleder Nadia oss deltagare genom en magisk värld som finns i oss och omkring oss. Som deltagare får du steg för steg enkla verktyg, som ger förbluffande resultat. Nadia är unikt kunnig och ödmjuk på samma gång och plockar fram det lekfulla och kreativa inom dig som deltagare. Gå kursen och bered dig på en magisk resa! 
 


Nadia gav mig en privat session när jag var förkyld och samtidigt nedsatt efter Covid19. På ett varmt och lyhört sätt kunde hon vägleda mig att hitta mina inre knutar och genom att lösa upp dessa blev samtidigt mina symptom mildare. Hon hjälpte mig att se vilka rädslor som håller mig kvar i gamla mönster och att jag inte längre behöver hålla fast det gamla. Efteråt kände jag min mer energifylld och andligt närvarande. Jag har vågat känna en större tillit till min mentala och fysiska förmåga. 

Maria Helander, Compassioncoach & författare

Exit mobile version