Personlig och Spirituell Utveckling

Genom klarseende och olika intuitiva/mediala metoder hjälper jag dig igenom dina mentala och emotionella blockeringar där du sitter fast i livet.

Ett sätt att få se hur jag arbetar, är att delta i grupphealing sessioner som jag erbjuder gratis. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få information om datum och tid.

Mitt arbete innefattar abstrakta processer, egen upplevelse ger mer än informativa texter. MEN för att kunna ge sig hän åt abstrakta processer så kan konkret fakta vara nödvändigt för vissa personer som ett första steg. Någon som förklarar det bra tycker jag är Melody Fletcher på Deliberate Receiving. Alternativt Joe Dizpensa.

Vill du ha en privat session?
Klicka här för att boka din tid. Saknas lediga tider kan du skicka ett meddelande till nadia@nadiawallin.com, och säg att du vill ha notis om när jag uppdaterar kalendern

Jag ger sessionerna över telefon, de tar ca 55 minuter, pris 990 kr – Passa på att boka din session innan prishöjning den 23 mars 🙂