Oro kring ekonomi

Anmäl ditt intresse idag

Fyll i formuläret så får du information när nästa kursomgång startar.Du förbinder dig inte till programmet genom din intresseanmälan.

Pris 5999 kr (ink moms)


Datum för nästa kursomgång ej satt.

Du får:
– 5 live träffar via zoom
Träffarna spelas in & är nedladdningsbara
– PDF med övningar för varje vecka
– FB support & community i en privat grupp
– Gästföreläsare
– Möjlighet att lägga till individuella sessioner

Att arbeta med dig hjälpte mig att öppna kroppen för något nytt. Du hjälpte mig att våga mer och tro på mer. Efter vårt samarbete är jag en friare människa. Alltid tacksam för det.

Det är väldigt värdefullt att ha med mig de samtal du och jag hade om energier och hur de tar sig i uttryck. Liksom, ja det är klart att du behöver kunna ta emot en komplimang för att kunna ta emot mer pengar.

Visst minns du att vi pratade om att starta eget? Jag har nu lämnat in mitt första frilansjobb. Hurra! Tack för hjälpen att ta mig dit.
– Lina G

Nöjda kunder

Susanna Davidsson
Mentala motiv Ab

Jag bad Nadia om assistans vid ett tillfälle då jag hade många utgifter samtidigt, fler än vanligt. Sessionen var fin och intressant i sig men resultatet var mindblowing. De följande dagarna fick jag besked efter besked, på dels oväntade pengasummor som kom in, och på fakturor jag skulle betala men som plötsligt visade sig vara mindre än vad som var sagt från början. Magiskt att se hur skiften inuti påverkar omvärlden!

Betyg: 5 av 5.
Lili Koos
Freelancer

Thanks to Nadia’s work, my life, beliefs and emotions around money have shifted so much. She taught me new ways of healing my wounds around this important topic. As a result, she supported me in making many dreams come true.

Working with Nadia has elevated my life, and my income so much and I am forever grateful.

Betyg: 5 av 5.
Isa Olsson
Massive performance AB

Jag har arbetat med Nadia i flera omgångar och det har gett mig stora insikter om mig själv och mina pengar. Hon har hjälpt mig att identifiera och möta de svåra känslorna kring detta, och nu är min relation till pengar förändrad i grunden. Visst är det svårt ibland, men nu vet jag vad som är MIN relation till pengar och vad jag ärvt av andra.

Tack Nadia!

Betyg: 5 av 5.

Mera detaljer

Älskade Pengar – online kurs

Lär känna innehållet i varje tema lite närmare

 • Arvet från dina föräldrar
  Din relation till din ekonomi är starkt präglat av din uppväxt.

  Hur pratade dina föräldrar om pengar när du växte upp och hur begränsar det dig idag? Det är vanligt att människor bär på stress kring sin ekonomi för att föräldrarna bråkade om pengar. Bara genom att läka det inre barnet i de situationerna förändrar stora delar av ditt utgångsläge idag. En annan vanlig begränsning är rädslan för att tjäna mer pengar, som ex bottnar i hur föräldrarna pratade illa om grannarna eller kusinerna som hade det bättre ställt. Det inre barnet skapar sig ofta då en undermedveten föreställning om att de inte vill bli rika, m.ao barnet ville inte bli en person som föräldrarna skulle prata illa om. Ovan nämnda exempel kanske inte relaterar till just dig. Det är inga problem. Under denna vecka ska du få vägledning i att identifiera dina individuella präglingar, samt hjälp att ersätta de gamla med något nytt.

  Bli vuxen i din ekonomi och skapa den relation som du vill ha till pengar genom att se din historia ur ett nytt ljus. Låt pengar blir ett kreativt verktyg, redo att förverkliga dina drömmar.

 • Skulder, krediter och skam.
  Hur relaterar du till dina lånade pengar?
  Du kan bära på en stolthet som säger att du inte får låna pengar. Känslan säger att om du lånar pengar så är det något dåligt, som du bör undvika till varje pris. Medan för en annan kommer inte skamkänslan förrän lånen blev större en planerat och snarare värkar växa en att minska.

  Egentligen är ett lån bara en möjlighet att betala saker över tid, trots det är skulder och krediter är en skamfylld sak för många. Ditt mindset kring pengar handlar både om hur du tänker (och dömmer) dina egna beslut kring pengar, såväl som andras.

  Fokuserar du på främst på att betala av skulderna eller ignorera dem?

  Det är viktigt att se till det emotionella bagaget kring skulder, krediter och lån. Fel fokus här kan hindra din framtida rikedom eller ekonomiska trygghet mer än du tror.
 • Tacksamhet och pengars värde.
  ”Jag skrattar hellre på en cykel än gråter i en ferrari.”
  Suck, vad fyller sådana ordspråk för funktion? Inga alls. Pengar gör dig inte olycklig. Pengar gör dig heller inte lycklig (utöver snabba kickar som kan beskriva som lyckorus). Däremot kan du lära dig att definiera pengar med utgångspunkt i tacksamhet, och genuint se allt det positiva som dina pengar bidrar med idag.

  Tacksamhet hjälper kroppen att producera lyckohormonet oxytocin vilket ger en fin känsla av välmående. Om du lär dig att associera pengar som något att vara tacksam för, så kommer lyckohormonet produceras när du pratar om, tänker på, eller använder dina pengar.

  Som du redan vet så kommer ett tacksamt fokus på pengar skapa dig en tillvaro som ger dig mera saker att bli tacksam för, både i förhållande till pengar och till annat.

  Lär dig att se värdet i pengar och låt möjligheterna motivera dig att skapa mera

  Under denna vecka har vi ett extra live möte med besök av en gästföreläsare.

 • Skapa mer pengar genom att bli en säljare som skapar win-win situationer.
  Du är alltid en säljare, med eller utan företag. När du vill övertyga din bästa vän om vart ni ska resa eller vilken restaurang ni ska besöka så säljer du. När du förhandlar med barnen om vardagsysslorna så säljer du. Att använda din röst i viljan i att skapa ett resultat av värde, då är du i en säljprocess. Det finns inget dåligt per automatik med att vara en säljare.

  Givetvis, har du ett företag, då är dess utveckling och framgång beroende av att du ska kunna sälja.

  För att bli duktig på sälja så behöver du våga lita på din röst, tro på ditt budskap och våga ta plats. Inget händer om du gömmer dig. Du behöver se värdet i din kompetens och lita på att du erbjuder en win – win situation. Släpp rädslan för att göra fel eller vara för mycket. Säg hejdå till ditt dåliga samvete och kliv in i ditt liv med stolthet.

  Denna vecka så dissikerar vi betydelsen av vem en säljare är så att du kan hitta en positiv definition och ta upp mera plats i ditt liv, din försäljning och dina drömmar.

 • Du är inte egoistisk men du måste välja dig.”Konsten att ta emot”
  Vad kan du göra för att öka livsnjuteriet i ditt liv? Du behöver inte bara ta hand om dig för att kunna njuta av dina pengar, oavsett om du har mycket eller lite. Du behöver ge dig själv utrymme för njutning och livsglädje.

  Denna vecka får du möjlighet att se vad som håller dig själv tillbaka i förhållande till din self-care. Att bygga upp sin ekonomi är ett långsiktigt game, du behöver få ha roligt längs med vägen.

  Vi berör ämnen som närvaro, njutning, härliga visioner och alternativ på att skapa långsiktiga planer i en föränderlig värld.

  Resan är målet 😉

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: