Om mig

Hej! Jag heter Nadia, och jag tycker inte att det är lätt att beskriva vem jag är, utan snarare vad jag gör eller vad jag kan. Se denna presentation av mig som ett pågående arbete.

Ganska stolt över att jag publicerar detta, trots att jag är en dubbel jungfru (sol + ascendent). Ni som har lite koll på astrologi förstår då att jag inte längre en slav för perfektionism, och publicerar detta även om det är lite rörigt och inte rakt av besvarar frågan, vem jag är.

Jag kan se, känna och känna din energi, och jag kan förändra den. Med andra ord kan jag få attraktionslagen att fungera för dig med lätthet och glädje genom att vägleda dig. Det gör jag genom att hjälpa dig att förstå ditt inre intuitiva språk.

Jag använder samma förmågor när jag kommunicerar med djur, vilket innebär att jag kan berätta några saker om hur de upplever sitt liv och jag kan också hjälpa dem att må bättre.

Jag har främst studerat med Christie Marie Sheldon och Emelie Cajsdotter, och jag är uppvuxen av en mamma som också är intuitiv och psykisk.

Jag lever en intuitiv livsstil, vilket innebär att jag skapar mitt liv baserat på vad som känns bra. Och jag tränar att ta fullt ansvar för mitt kaos när livet känns rörigt.

Som barn trodde jag att jag var prinsessan i Irak (eftersom min pappa sa till mig) och min mamma skulle ibland beskriva mig som en drama queen (kunglig teman helt enkelt).

Jag är en mycket uttrycksfull person som älskar att njuta av livet och älskar att hjälpa andra att njuta av livet. (Njut av ditt liv först, oavsett din omständighet, och universum ger dig fler omständigheter att glädja dig över).

Jag har två barn och en hund, vi flyttade precis in till ett rosa slott och det känns väldigt fantastiskt.

Förutom att utforska kvantfysik och människans oändliga potential har jag studerat förvaltningsrätt och engelsk litteratur. Präglad av min akademiska bakgrund har jag gåvan att bryta ner abstrakta begrepp och göra dem lätta att förstå för dig. Därför kommer jag inte att säga dig “åh, oroa dig inte för det, pengar är bara energi” när du kämpar med dina pengar. Jag kommer att dela upp det för dig i så många detaljer som möjligt för dig. Mitt mål är att göra dessa begrepp kristallklara för dig, så utan att berätta för dig att pengar är energi (eller något annat i ditt liv) kommer du att förstå dig själv, i ditt liv, som ett resultat av att ta mina kurser och sessioner.

Jag lever som jag lär samtidigt som jag kontinuerligt lär mig mer. 😉

Baserad en bit söder om Stockholm.