Site icon

Om mig

Jag kan se, känna och känna din energi, och jag kan förändra den. Med andra ord kan jag få attraktionslagen att fungera för dig med lätthet och glädje genom att vägleda dig. Det gör jag genom att hjälpa dig att förstå ditt inre intuitiva språk.

Jag använder samma förmågor när jag kommunicerar med djur, vilket innebär att jag kan berätta några saker om hur de upplever sitt liv och jag kan också hjälpa dem att må bättre.

Jag har främst studerat med Christie Marie Sheldon och Emelie Cajsdotter, och jag är uppvuxen av en mamma som också är arbetar intuitivt med att förändra energier och medvetandet hos sina klienter.

Jag lever en intuitiv livsstil, vilket innebär att jag skapar mitt liv baserat på vad som känns bra. Och jag tränar på att ta fullt ansvar för mitt kaos när livet känns rörigt.

Jag är mamma till två fina barn som är mina främsta inspiratörer i mitt liv.

Förutom att utforska kvantfysik och människans oändliga potential har jag studerat förvaltningsrätt och engelsk litteratur. Präglad av min akademiska bakgrund har jag gåvan att bryta ner abstrakta begrepp och göra dem lätta att förstå för dig. Därför kommer jag inte att säga dig “åh, oroa dig inte för det, pengar är bara energi” när du kämpar med dina pengar. Jag kommer att dela upp det för dig i så många detaljer som möjligt för dig. Mitt mål är att göra dessa begrepp kristallklara för dig, så utan att berätta för dig att pengar är energi (eller något annat i ditt liv) kommer du att förstå dig själv, i ditt liv, som ett resultat av att ta mina kurser och sessioner.

Jag lever som jag lär samtidigt som jag kontinuerligt lär mig mer. 😉

Baserad en bit söder om Stockholm.

Exit mobile version