Olika kvinnor beskriver sina upplevelser efter en eller flera sessioner med mig.

Tack kroppen, tack för att du skrek på mig där på bussen, att du skrek att jag skulle boka tid med Nadia. Med Nadia i öronen grät och skrattade jag mig genom sessionen, vi kom tillsammans åt begravda delar inom mig och jag lyckades lösa upp många knutar och känslor i min kropp.

Den största förändringen är att jag fick fatt i min egen ilska, jag fick fatt i att låta hela mig att bara vara. Att ta del av hela mig skapar större möjligheter att fortsätta göra allt det jag älskar både i mitt arbetsliv och i det privata.

Tack igen kroppen och tack igen Nadia, nu ska jag gå och sura om någonting med glädje! 

Erika Landin
Socionom och samtalsterapeut


Jag lever ett hektiskt liv med tre barn, man, hästar och arbete. Jag har gjort fem sessioner med Nadia och så mycket har skiftat. Mitt sexliv har aldrig varit bättre. Jag känner mig mer kvinnlig och öppen för varje dag som går.

Jag vågar och kan slappna av på ett sätt jag innan inte vågade. Om och om igen hjälper Nadia mig att minnas vem jag är. Lager på lager skalas bort. Energier återupptäcks. Nadia har guidat mig till de djupaste vrår och högsta toppar. Jag har gråtit skrattat och allt däremellan. Innan en session med Nadia vet jag aldrig hur den kommer bli. Alla sessioner är olika. Jag får alltid nya insikter, nya infallsvinklar.

Nadia är otroligt duktig på det hon gör. Jag känner mig alltid trygg och hållen samtidigt som hon får mig att våga lite till, släppa lite mer. Hela familjen är så mycket mer harmonisk nu. Mår mamma bra mår familjen bra. Tack Nadia. För evigt tacksam.

Rebecka A.


Åh tack snälla du för sessionen. Jag har känt av skiftningar i kroppen och själen. Och vill gärna dela dem med dig. Först svarade jag min sons pappa i en fråga som jag innan tänkt i huvudet men inte fått fram på någott bra sätt. Vilket kändes så skönt i halsen o hjärtat efteråt.

Sen kom den här spirande glädjen smygande in i magen idag när man bara känner sig förälskad i livet. Utan att något egentligen förändrats, utan ett flyttat fokus på tacksamhet kärlek o glädje. ❤️

Jag delar några bilder med dig som kom upp i mitt huvud när du beskrev skogsdungen, hästhagen dimman hästarna och lugnet. Det är en plats inte så långt härifrån som alltid ger mitt ett sånt lugn och jag o min son älskar att promenera där.

Tack snälla du för allt du gör, delar och för att du är du. 

Anna G.


Nadia gav mig en privat session när jag var förkyld och samtidigt nedsatt efter Covid19. På ett varmt och lyhört sätt kunde hon vägleda mig att hitta mina inre knutar och genom att lösa upp dessa blev samtidigt mina symptom mildare. Hon hjälpte mig att se vilka rädslor som håller mig kvar i gamla mönster och att jag inte längre behöver hålla fast det gamla. Efteråt kände jag min mer energifylld och andligt närvarande. Jag har vågat känna en större tillit till min mentala och fysiska förmåga. 

Maria Helander, Compassioncoach & författare


”Nadias magiska förmåga att känna min energi så jag kunde lösa upp mina blockeringar och stå i min fulla kraft. Även fysiskt känna en transformation i min kropp.

Magisk och mäktig känsla. Efter nån dag var jag i kontakt med min drömkund. Wow!!
Jaya Jankert – Wardrobe Stylist – Conscious styling


Jag känner verkligen att jag har släppt enormt mycket sorg, den finns helt enkelt inte där längre och det känns fantastiskt. Jag känner mig lättare och gladare.

Glad att jag bokade en session och är fortfarande så förvånad över att det går att släppa saker så fort. 
Céline Marcault – Mångsysslare och Kulturarbetare


Minns min första session med Nadia. hon sa, det är som att du är så långt in. Jag får liksom knappt tag i på dig.. och det var precis så…

Sen den första sessionen med Nadia har allt handlat om att hämta hem mig. Vakna upp i mig själv. Vara JAG. Det har stundtals varit så sjuuuukt oskönt och läskigt. Men vilka höjder jag har nått. Jag har varit så stor, så rak, så tydlig, så mycket av hela mig. Nadia har jag hjälp mig att stretcha, släppa och transformeras. Och wow till hon, kvinnan som satt fast där inuti mig. Hon är WOW. Hon är så modig, så cool och så jävla sexig. Det är svårt att sätta ord på vad det är Nadia egentligen gör. Men det finns ett liv före och efter Nadias sessioner. Så så så tacksam.

Rebecca


Du är välkommen att boka in en session med mig, alternativt gå djupare via ett tremånaders program.

Klicka här för att läsa mer om det.
Sessionerna sker via zoom och en session tar ca 50 min