Individuella sessioner

Jag lever ett hektiskt liv med tre barn, man, hästar och arbete. Jag har gjort fem sessioner med Nadia och så mycket har skiftat. Mitt sexliv har aldrig varit bättre. Jag känner mig mer kvinnlig och öppen för varje dag som går. Jag vågar och kan slappna av på ett sätt jag innan inte vågade. Om och om igen hjälper Nadia mig att minnas vem jag är. Lager på lager skalas bort. Energier återupptäcks. Nadia har guidat mig till de djupaste vrår och högsta toppar. Jag har gråtit skrattat och allt däremellan. Innan en session med Nadia vet jag aldrig hur den kommer bli. Alla sessioner är olika. Jag får alltid nya insikter, nya infallsvinklar. Nadia är otroligt duktig på det hon gör. Jag känner mig alltid trygg och hållen samtidigt som hon får mig att våga lite till, släppa lite mer. Hela familjen är så mycket mer harmonisk nu. Mår mamma bra mår familjen bra. Tack Nadia. För evigt tacksam.

Rebecka A.


Tack kroppen, tack för att du skrek på mig där på bussen, att du skrek att jag skulle boka tid med Nadia.Med Nadia i öronen grät och skrattade jag mig genom sessionen, vi kom tillsammans åt begravda delar inom mig och jag lyckades lösa upp många knutar och känslor i min kropp.

Den största förändringen är att jag fick fatt i min egen ilska, jag fick fatt i att låta hela mig att bara vara. Att ta del av hela mig skapar större möjligheter att fortsätta göra allt det jag älskar både i mitt arbetsliv och i det privata.

Tack igen kroppen och tack igen Nadia, nu ska jag gå och sura om någonting med glädje! 

Erika Landin
Socionom och samtalsterapeut


Nadia gav mig en privat session när jag var förkyld och samtidigt nedsatt efter Covid19. På ett varmt och lyhört sätt kunde hon vägleda mig att hitta mina inre knutar och genom att lösa upp dessa blev samtidigt mina symptom mildare. Hon hjälpte mig att se vilka rädslor som håller mig kvar i gamla mönster och att jag inte längre behöver hålla fast det gamla. Efteråt kände jag min mer energifylld och andligt närvarande. Jag har vågat känna en större tillit till min mentala och fysiska förmåga. 

Maria Helander, Compassioncoach & författare


”Nadias magiska förmåga att känna min energi så jag kunde lösa upp mina blockeringar och stå i min fulla kraft. Även fysiskt känna en transformation i min kropp.

Magisk och mäktig känsla. Efter nån dag var jag i kontakt med min drömkund. Wow!!
Jaya Jankert – Wardrobe Stylist – Conscious styling


Jag känner verkligen att jag har släppt enormt mycket sorg, den finns helt enkelt inte där längre och det känns fantastiskt. Jag känner mig lättare och gladare.

Glad att jag bokade en session och är fortfarande så förvånad över att det går att släppa saker så fort. 
Céline Marcault – Mångsysslare och Kulturarbetare


Minns min första session med Nadia. hon sa, det är som att du är så långt in. Jag får liksom knappt tag i på dig.. och det var precis så…

Sen den första sessionen med Nadia har allt handlat om att hämta hem mig. Vakna upp i mig själv. Vara JAG. Det har stundtals varit så sjuuuukt oskönt och läskigt. Men vilka höjder jag har nått. Jag har varit så stor, så rak, så tydlig, så mycket av hela mig. Nadia har jag hjälp mig att stretcha, släppa och transformeras. Och wow till hon, kvinnan som satt fast där inuti mig. Hon är WOW. Hon är så modig, så cool och så jävla sexig. Det är svårt att sätta ord på vad det är Nadia egentligen gör. Men det finns ett liv före och efter Nadias sessioner. Så så så tacksam.

Rebecca


Känner du att du vill boka en eller flera sessioner med mig? Jag arbetar inte med vem som helst, jag värdesätter min tid, precis som att jag värdesätter din. Därför har jag skapat detta formulär för att verkligen ge oss båda chansen att se om vi är rätt för varandra och därmed kan skapa fina transformationer för dig i ditt liv.


Om du känner dig kallad till att arbeta med mig så behöver du svara på följande frågor innan vi kan gå vidare med en eventuell bokning.samtalen sker via zoom och tar ca 50 min

Priser: 1600 per session

Paketpris: 5 Sessioner : 7200 (värde 8000 kr)

Hur går en session till?

Session börjar med att du uttrycker en utgångspunkt. Det kan vara ett problem som du inte vill uppleva längre, till exempel en jobbig känsla, ett tankemönster som du fastnat i eller en svårighet att uttrycka vem du är på grund av lågt självförtroende.

Eller så kan det vara så att din utgångspunkt handlar om en dröm, en önskan eller en längtan, som du berättar om för mig för att jag ska förstå vad du vill uppleva.

Oavsett vart vi börjar så komma vi rikta medvetenheten på vart du sitter fast i ditt energifält för att hjälpa energin att släppa taget och bjuda in nya frekvenser på vibrationerna i ditt fält.

Ditt jobb, under sessionen, är att vara precis där du är oavsett om det innebär att du zoonar ut från dig själv eller har starka känslor. Det är väldigt vanligt för mina klienter att de ömsom skrattar ömsom gråter genom en session.

Min förmåga är att känna, se och förstå din energi, och många gånger förstår jag även varför energin har fastnat. Men för att jag ska kunna se dig, så behöver du vara öppen för mig och du måste vara villig att ta emot min vägledning. Jag kommer guida dig genom hela processen, det är viktigt för mig att du känner dig trygg och att vi hela tiden utgår från din vilja.

Det är viktigt för mig att du vet, att dessa typer av sessioner inte handlar om samtal och dela med sig om traumatiska upplevelser. Ibland kan det absolut vara nödvändigt och frigörande, men du bokar INTE in mig för ett samtal. Samtalsterapi är något helt annat 🙂 Så om jag avbryter dig under sessionen så är det inte för att jag är otrevlig, utan det är för att jag värnar om din tid och det du har betalt för, vilket är möjligheten till förändring.

Du får när som helst ställa frågor under sessionen eller dela något som känns viktigt för dig.

När du har delat din utgångspunkt så fortsätter vi med att öppna din energikropp (det är lite som en chakra balansering) därefter arbetar vi med varje stund så som den visar sig.

Sätt intentionen om att du kommer ta emot precis det som du vill, så sätter jag intentionen om att jag kommer delta i din mirakel transformation

Jag ser fram emot att höra ifrån dig 🙂

För att lära dig mer om energikroppen – håll utkik efter min nästa e-guide som förklarar grunderna av min förståelse av energier, energikroppen och hur jag arbetar med det hela.