Grupphealing

Fyra stycken av de Grupphealing sessionerna som jag erbjuder via utbildningen i intuition är öppen för vem som helst att delta.

Betalning sker i samband med anmälan till swish: 123 052 05 44
Kostnad: 450 kr per session

Anmälan sker via formuläret längst ner på sidan 🙂

18 maj 20.00-21.30

Makt, kraft och kontroll. I vår kultur finns det många strukturer som uppmuntrar oss att lämna ifrån oss själva till någon auktoritär, exempelvis, skola, föräldrar, arbete, läkare. Det bidrar till en föreställning om att ”Någon annan vet bättre”, vilket skapar tvivel inom oss själva i olika delar av våra liv. I denna session tar vi tillbaka vår kraft – men överlämnar föreställningen om kontroll till Universum.

Den här sessionen är perfekt för dig som vill öka tilliten till dig själv, din egna förmåga, och din egna intuition.


1 juni 20.00-21.30

Värderingar och projiceringar ”Vad är det värsta du vet om XX…? Detta kan vi räkna med att det blir en tuff session. Vill vi kliva in i ljuset så måste vi även möta vårt mörker, och ta hand om våra emotionella reaktioner på olika situationer eller relationer.

Den här sessionen är perfekt för dig som vill släppa på undermedvetna skuggor inom dig själv och kliva in i en mer empatisk version av dig själv.


15 juni 20.00-21.30

Kroppen: Vi utforskar energier i olika fysiska besvär, så som smärtor, sjukdomar och eller annat beroende på vilka som deltar. (Möjlighet till individuell anpassning). Vi utforskar även energier kopplade till olika föreställningar om vårt utseende.

Den här sessionen är till för dig som vill utforska sambanden mellan dina fysiska begränsningar och emotionella/själsliga begränsningar.


29 juni 20.00-21.30

Kärlek: Vi utforskar våra kärleksrelationer. Här har du möjlighet att använda din största utmaning inom din nuvarande relation, alternativt använda en tidigare destruktiv relation som utgångspunkt. Eller kanske den gången ditt hjärta blev som mest krossat – oavsett om det var av en partner, förälder eller annan närstående. I de öppna såren ligger en gåva om läkning. Hur vill vi att kärlek ska kännas?

Alla gynnas av att läka sina kärlekssår och utforska sin förmåga att älska. Därför är den här sessionen perfekt för alla 🙂


Anmälan

För övriga frågor, maila nadia@nadiawallin.com