För arbetsgivare

Topp tre inlägg för dig som har personalansvar

Din personal är värdefull

När din personal värdesätter sina kompetenser så kommer de skapa helt nya resultat. Personal som värdesätter sina kompetenser värdesätter även sin hälsa. Vad innebär det för dig som företagsledare? Jo du har välmående personal som tror på sig själva och håller sig friska.

Det innebär framgång för dig och ditt företag, såväl som för din personal.

Att arbeta med sina negativa känslor kring pengar frigör onödig stress och låg självkänsla. Det kanske låter som en långsökt koppling om det är första gången du hör detta. Men läs lite till. Negativa känslor kring pengar är ofta kopplade till huruvida man får ta plats eller inte, (höras för att sälja, framföra sina presentationer med självförtroende eller förhandla om priser). Du vill ha personal som är trygg i sin ekonomi, trygg med att prata om pengar och som ser sitt värde.

Boka mig som föreläsare till ditt företag

Min föreläsning erbjuder en underhållande stund med historier från min egna resa inom ekonomisk hälsa. Historien tar dig till paradisön Aruba år 2013, vidare till samtalsrummet i min yrkesroll på skuldrådgivningen 2018. Där får du höra om mötet med en suicidal tvåbarnspappa som återfick sin livsglädje genom nya perspektiv.

Under föreläsningen får publiken konkreta beskrivningar om kopplingen mellan känslor och pengar, tillsammans med en övning som i realtid frigör stress. Inte nog med det. Alla som lyssnar till föreläsningen kommer lämna dagen med ett helt nytt sätt att se på pengar. Be om din offert idag.

De senaste artiklarna i alla kategorier

Du har inte konkretiserat dina mål och drömmar i siffror

”Vad drömmer du om?” frågar jag och till svar får jag en konkret förändring. Det kan vara ett husköp, en längre semester, en renovering, en utbildning eller en ny garderob. ”Vad kostar det?” frågar jag och svaret jag får är inte i siffror utan kommentarer som ”mer än vad jag har nu” eller ”jag har…

Du tycker inte om pengar

”Pengar är ett nödvändigt ont som vi behöver i samhället för handel. Men jag gillar inte pengar, byteshandel hade varit så mycket enklare, och pengar drar bara fram det värsta hos människor”. Detta är ett relativt vanligt påstående som jag hör i mitt arbete kring pengar. Det är inte konstigt att ha den inställningen med…

”Det blir som det ska” – dolda budskap?

I januari delar jag med mig av ett gäng klassiska blockeringar runt pengar. Att använda ordet blockering är aningens missvisande, eftersom det indikerar att det finns ett specifikt stopp. En röd lampa, och tar vi bort den så är vägen fri. När det snarare är en indikation på ett farthinder i din mycket mer nyanserade…

Alla inlägg för dig som har personal ansvar
Läs mer här

Om Nadia Wallin

Med fem år som skuldrådgivare och hundratals möten med människor i ekonomisk kris och tio år inom personlig utveckling och självledarskap sammanflätas två världar in i en ny. Nadia har sett hur stress och oro kring pengar tar föräldrarnas uppmärksamhet från barnen, och arbetarnas uppmärksamhet från problemlösning, försäljning och kundbemötande. En dålig relation till pengar håller småföretagarna tillbaka och kan skapa mycket onödigt extraarbete.

För att råda bot på detta kommer Nadia till din arbetsplats och föreläser, coachar och utbildar. Hennes ambition är att skapa ett tryggt rum för att släppa tabun om samtalsämnet tillsammans med relevant information och en omedelbar inbjudan till en ny relation till ekonomi.

För dig som privatperson och egenföretagare kommer kurser, workshops och andra möjligheter presenteras löpande.

Väntas publicera boken Älskade Pengar – en emotionell handbok för ekonomisk hälsa, våren 2023.

Betyg: 5 av 5.

”Vem här kan inte se Nadia trollbinda en fullsatt publik på Oscarsteatern?”

Jonathan Ljungqvist, Världsmästare i Storytelling, Föreläsare och Coach

Betyg: 5 av 5.

Min ekonomi och min frihet ser helt annorlunda ut nu jämfört med tidigare. Jag har aldrig jobbat så lite samtidigt som min månadslön aldrig har varit så hög. Dessa skiften hade jag aldrig kunnat tänka mig till själv. Jag trodde inte detta var möjligt innan jag träffade Nadia. Nadia fick mig att förstå och känna att det finns en oändlighet med möjligheter. För evigt tacksam.

Rebecca A.

Betyg: 5 av 5.

Nadia är en superkraft. Hon vägleder med en klarhet och tydlighet som får mig att känna att allt är möjligt. Hon ser ljuset och kraften som vilar bakom mina invanda mönster och tankar om mig själv och livet.

Rekommenderar henne – naturlig med fötterna på jorden och inspirerande på samma gång. Sedan mitt arbete med Nadia så vågar jag tro ännu mer på min förmåga och jag njuter av att ta betalt och fakturera (vilket tidigare gav mig stress).

Anna Malin Bjersing, Egen företagare

%d bloggare gillar detta: