Eventkalender

Webinar 25 februari 20.00-22.00

Lär dig att använda DIN intuition genom att arbeta med ekonomiska blockeringar i rotchakra, sakralchakra samt ditt tredje öga.

  • Rensa arv från föräldrar som skapar otrygghet,rädsla och kontrollbehov. Perfekt när man vill hitta en ny balans i sin privatekonomi.
  • Släpp taget om skamkänslor om vem du är, vem du vill vara och låt ditt kreativa uttryck ta plats. Att vara kreativ är en gåva när du ska skapa nya inkomstströmmar.
  • Öppna upp din intuition så att du kan se nya möjligheter samt förstå vilka möjligheter som är lönsamma för dig.
  • Max 8 deltagare

Du får min hjälp att rensa dina blockeringar samt en metod för att du ska lära dig att göra detta arbete själv. Självstudiematerial samt en och annan bonus.

Investering, 450 kr
Anmäl dig till: nadia@nadiawallin.com, skriv Webinar 25 februari i ämnesraden

Gratis Webinar 9 mars 20.30-22.00

Tema: Tillit

Inom attraktionslagen pratar man om att man måste önska sig något, för att sedan släppa taget, och lita på att det kommer ske. Hur gör man då för att lita på att en verklighet ska kliva in som man kanske aldrig upplevt tidigare? Hur kan man lita på sitt hjärta, att det man känner verkligen är det man vill – så man inte blandar ihop det med vad man tror att man vill, eller vad man önskar att man vill (bara för att det är lättare av olika anledningar?)

Hur kan man lita på en värld som man känner eller har känt sig sviken av?

Vi börjar med att utforska tilliten du har till dig själv. För om du verkligen kan lita på dig själv, så kan du också lita på ditt omdöme gällande eventuella beslut eller vad du kan förvänta dig av andra människor i din omgivning.

Välkommen att delta. Missar du live sändningen får du en redigerad version av inspelningen några dagar senare. Du registrerar dig HÄR, helt kostnadsfritt.

3MIT – efterfrågad utbildning

ÄNTLIGEN startar jag en tre månaders utbildning för dig som vill lära dig att använda intuitionen utifrån hur jag arbetar. Målet är att sätta en grund för att göra hela din vardag till ett spelfält för din personliga och spirituella utveckling. Få mer information HÄR.