E-Guide Manifestera Drömlägenheten

Vid årskiftet 20/21 så bestämde jag mig för att jag behövde flytta. Det fanns oklarheter rent praktiskt i hur det skulle gå till samt vart jag skulle ta vägen. Genom mina intuitiva verktyg applicerade på min förståelse för attraktionslagen flyttade jag trots det inom loppet av 1,5 månad. Och jag flyttade inte vart som helst, utan jag hittade en lägenhet som överträffade alla mina förväntningar.

Denna guide är skriven för att konkretisera och exemplifiera attraktionslagen.

Jag vill ge dig en ökad förståelse kring hur det abstrakta arbetet går till rent konkret och en inspirerande läsning med förhoppning om att du ska våga drömma lite till.

För dig som vill gå djupare så finns det även övningar i guiden som hjälper dig att identifiera dina motstånd och klargöra din riktning och öka möjligheten för dig att attrahera in dina drömmar.

Trevlig läsning!