Utbildning i Intuition

Den här utbildningen är skapad för dig som vill lära känna dig själv på ett djupare plan. Genom de olika modulerna och övningarna kommer du lära dig att frigöra din fria vilja och utforska möjligheterna som kommer genom att förstå intuitionen och energierna som finns inom dig

Utbildningen ger dig en fantastisk grund för att kunna använda hela vardagen som främsta utgångspunkt i din personliga och spirituella utveckling. Du kommer att förstå dina behov, lättare uttrycka dem samt sätta dina gränser. Inte bara till dig själv och andra människor, men även till Universum.

När man lär känna sitt hjärtas röst, och när man lär sig identifiera och transformera de begränsande tankemönster som blockerar den fria viljan, så lär man sig också att skapa sitt liv. Den här utbildningen erbjuder just det, och det innebär att du genom detta material kommer kunna använda attraktionslagen på ett medvetet sätt till din fördel för att skapa ett liv som du vill leva.

Introduktion

 Grunderna – Lär dig grunderna i arbetet med intuitionen och energier

Kroppsmedvetenhet, möt dig själv genom dans

Makt, kraft och kontroll – En av de största anledningarna till att din intuition är begränsad idag, du blev kontrollerad och lämnade ifrån dig din makt som barn till en värld av vuxna som “vet bättre”. 

Tillit och Attraktionslagen – Desto mer du litar på processen, desto roligare och tryggare blir den.

Värderingar och projiceringar: Hela din omvärld är en reflektion av din insida. Vad gömmer sig då i ditt mörker?

Självstudiematerial, en möjlighet till fördjupning

Ja och Nej energi – Hur kan man definiera ett JA och ett NEJ som stöttar dig på alla sätt? En viktig del i arbetet med att hitta sin inre röst och kliva in i alignment med sig själv. Vad vill du? Hur känns ett Ja? Hur känns ett Nej?

PDF – intuitiva reflektionsövningar

Webinar – Du är meningen med ditt liv, du kan inte leva fel. Däremot kan du alltid byta riktning, eller ändra dig. Om du vill – du har din fria vilja 

Empati och tacksamhet – Det som behöver genomsyra allt arbete i den personliga och spirituella utvecklingen


Deltagare berättar om deras erfarenheter av utbildningen


Jag har svårt att sätta ord på vilka häftiga månader jag fått uppleva och vilka fina resultat jag fått i livet efter min utbildning hos Nadia. Verktygen hon bemästrar och lär ut är enkla att ta till sig och kraftfulla att använda i alla situationer. Det är häftigt att förstå att jag har min fria vilja att forma mitt liv precis som jag vill ha det 

Jag har också haft några privata sessioner med Nadia och varje gång upplevt sådana fantastiska resultat! Under några sittningar fokuserade vi på att rensa blockeringar och släppa taget om gamla mönster och känslor. Detta var nödvändigt för att kunna ge plats och bjuda in glädje, kärlek, lust och lekfullhet!

Ett exempel på en sittning är då det blev tydligt för mig att jag omedvetet hade gjort mig själv till ett offer, i min situation utan bil. Istället för att se möjligheterna att skaffa en, hade jag hamnat i ett mönster där jag bara såg problem och motstånd.  En kort tid efter denna sittning köpte jag mig en vit liten bil, precis som jag förställt mig. 

Jag vet att allt blev möjligt med rätt energier i omlopp och ett nytt tankesätt!  Jag kommer för evigt vara tacksam för vad Nadias professionella, trygga, lugna och härliga bemötande gjort för mig. 
Maria A.


Är så glad att jag hittade hit till kursen. Jag visste inte att det fanns så mycket jag kan göra mentalt för att hjälpa kroppen att komma ur fysiska problem. Att sen även kunna förstå och känna andras känslor och inse att om jag hjälper dem så lättar det för mig med. Sådant man inte kan ta på men man upplever inombords.

Kommer behöva lyssna om webinarierna många gånger för att fullt förstå allt då det var svårt att ta in allt på denna tiden.

Nadia inspirerar och är så fantastiskt bra på att lära ut. Har längtat till måndagkvällar varje vecka!
Caroline E.


Den här utbildningen har varit ett viktigt steg i min andliga utveckling. Jag upplever att jag har vuxit och känner en större tilltro till min egen intuition och den andliga guidning som erbjuds oss om vi öppnar oss för det. Genom sitt generösa och varma sätt vägleder Nadia oss deltagare genom en magisk värld som finns i oss och omkring oss. Som deltagare får du steg för steg enkla verktyg, som ger förbluffande resultat. Nadia är unikt kunnig och ödmjuk på samma gång och plockar fram det lekfulla och kreativa inom dig som deltagare. Gå kursen och bered dig på en magisk resa!

Maria Helander, Compassioncoach & författare


Engångsbetalning (spara 600 kr)

SALE kr9,300.00 kr5,500.00
sale ends 15 May, 2021

Tre månaders avbetalningsplan (totalt 9900)

SALE kr3,300.00 kr1,900.00
per month for 3 total payments
sale ends 15 May, 2021

Många av våra begränsningar har vi ärvt från våra föräldrar och de i sin tur från sina föräldrar. Det innebär att våra barn också ärver många av våra egna. Genom att vi frigör oss från alla platser där vi inte tror att vi hör hemma, är delaktiga, är kompetenta, är värdiga – så kliver vi in i mer kärlek. Det i sin tur har en positiv inverkan på vårt föräldraskap där vi kan bemöta våra barn med ännu mer kärlek och inre frid.

Mina barn är min största motivator till att jag började utforska dessa principer och göra dem till en viktig del i hur jag tar mig igenom mitt liv. Jag vill att mina barn ska få leva ett liv där kärlek genomsyrar allt som sker. Inget liv är smärtfritt, men vi kan göra vårt bästa för att skapa så mycket fint som möjligt genom det vi har.

.

Om du är nyfiken på utbildningen men har några funderingar innan du tar ditt beslut så får du gärna kontakta mig med dina frågor

Engångsbetalning (spara 600 kr)

SALE kr9,300.00 kr5,500.00
sale ends 15 May, 2021

Tre månaders avbetalningsplan (totalt 9900)

SALE kr3,300.00 kr1,900.00
per month for 3 total payments
sale ends 15 May, 2021