, ,

Rädslan för att synas

I januari delar jag med mig av ett gäng klassiska blockeringar runt pengar. Att använda ordet blockering är aningens missvisande, eftersom det indikerar att det finns ett specifikt stopp. En röd lampa, och tar vi bort den så är vägen fri. När det snarare är en indikation på ett farthinder i din mycket mer nyanserade livsresa med diverse föreställningar och undermedvetna mönster. Men för att förenkla det komplexa så kommer jag prata i termer som pengablockering så att du enklare kan identifiera dina utvecklingsmöjligheter.

Det mest konkreta sättet att regelbundet tjäna mer pengar på är genom att regelbundet erbjuda något som andra kan köpa. Jag pratar såklart om försäljning.

Men om du är rädd för att synas, höras och ta plats så kan det utgöra ett problem för dina resultat. Det är inte omöjligt att din rädsla för att synas har att göra med mitt förra inlägg – rädsla för vad andra ska tycka och tänka.

Vad är de värsta reaktionerna och tankarna som bor i ditt inre – om vad andra ska säga när du går live, när du gör ett inlägg, skickar nyhetsbrev eller minglar på nätverksträffar?

Att ge sina rädslor utrymme tillsammans med djupa andetag och en stöttande energi ger möjlighet för transformation. Ofta leder förlåtelseprocesser till ett ökat inre lugn och en känsla av neutralitet eller trygghet.

Jag gillar dock att höja nivån på energin ytterligare. Det kan du göra genom att skapa en motsatt bild av din negativa föreställning (efter att du gett den utrymme). Vad är de absolut bästa reaktionerna som omgivningen kan ha på dina inlägg, när de får höra om vad du gör, när de ser din hemsida, hör din podcast eller tar del av ditt webinar? Du vill ju såklart att de ska känna sig inspirerade, påfyllda, tacksamma, exalterade, berikade och – ja you name it.

Jag älskar när mina kunder känner sig glada, stärkta, berikande med perspektiv och självkärlek – och jag ÄLSKAR när mina kunder berättar om hur deras ekonomi blivit bättre genom att de gått mina program eller tagit del av min coaching. Det är ett kvitto på att mitt arbete gör skillnad, att min passion är till nytta för andra och det är enormt tillfredställande.

Vad ska din idealkund känna när hen kommer i kontakt med dig för att det ska kännas roligt och tryggt att ta plats?


%d bloggare gillar detta: