, ,

Rädslan för att bli rik

Är du rädd för att bli rik?

Självklart inte kanske du tänker som en första reaktion på den frågan. Vem är rädd för en sådan sak? Sanningen är dock att väldigt många bär på mönster som hindrar rikedom – annars hade många fler personer redan varit rikare idag.

Rikedom behöver inte nödvändigtvis mätas i pengar, utan kan även mätas i närvaro, relationer, tid, solens kyssar på kinderna, den fysiska mentala och emotionella hälsan och allt det där. Det är det viktigaste av allt.

Men akta dig för att använda de perspektiven som ett sätt att tona ner bitterheten av att inte ha de pengarna som du faktiskt vill ha.

Du behöver förkroppsliga sanningen över det du vill att rikedom ska vara för dig – så att du faktiskt känner dig rik. Därefter kan du, om du vill, utveckla definitionen av rikedom för att skala upp din upplevelse av livet och bjuda in mera nyanser av din rikedom.

Oavsett vad, så behöver du reda ut varför du är rädd för att vara rik, eller känna dig rik, några vanliga alternativ är att du är

Eller så väcker dessa exempel något annat inom dig?

Rädslan ger dig information om vad som behöver tas om hand, så att du kan bjuda in mer känslor, visioner och energier som representerar det motsatta. En rädsla kan bara begränsa dig så länge som du tolererar den. Flytta smärtgränsen och ta hand om friktionen i god tid, rädslan behöver inte manifesteras i verkligheten för att du ska göra något åt saken.

När känner du dig rik? Jag känner mig rik när jag fakturerar, när jag har ledig avslappnad tid i solen och när kylen och frysen är full med god och hälsosam mat.


%d bloggare gillar detta: