Hur manifesterarman pengar?

Jag googlade på den faktiska definitionen av manifestera och hittade att som adjektiv betyder ordet manifest

”perceived by the senses and especially by the sense of sight”

Jag tolkar det som något vilket har blivit verkligt i den fysiska världen (från att först varit en tanke).

💰

Så du tänker att du vill ha mera pengar. Men hur går resan från en tanke i huvudet till mera pengar i handen eller på banken?

Det finns många vägar (och kom ihåg att pengar inte behöver vara den enda lösningen på det du söker. Därför är det bra att även fokusera på det som du tänker att pengarna ska ge dig).


Att manifestera mera pengar.

Det mest logiska är att du får en idé på hur du kan sälja en tjänst eller vara, marknadsför den till rätt person som glatt betalar för det du säljer.

👍🏽

Men varför är det inte alltid så enkelt?

Jo, det blir svårt att skapa möjligheter för försäljning om du
– är rädd för att synas
– rädd för att höras
– inte gillar sälj ”pga säljare är så jobbiga”
– inte känner dig värd pengarna
– har motstånd mot förändring och att lära dig nya saker

💰jag har inte varit så duktig på strategi. Det är något jag lär mig nu. Men jag har ägnat mycket tid på att bli bekväm med att ta upp plats, lära mig nya saker, bli kompis med pengar och älska att ta emot/fakturera.

Jag har snart dragit in 130.000 kr genom en kund, som hittade mig, genom en några år gammal podd. (Inte strategi – bara energi + intention i kombination med att jag tar plats som mig själv).

Mitt bolag jobbar inte hårt, försöker fokusera på att göra klart boken. Men jag drar in roliga summor pengar ändå. Och de av mina klienter som vill få in mera pengar får roliga resultat genom att arbeta med mig, sin intention och sina energier.

Det är så sjukt spännande.

🥂 så hur manifesterar du pengar?
Logiskt: genom att sälja något av värde och sälja smart
Ologiskt: genom att vara den du är, ta plats, öka egenvärde, dela dina gåvor och förvänta dig spännande lösningar från universum 😄❄️

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: