Äntligen löning! Eller?

Har du reflekterat över hur du oftast upplever löningsveckan? Glädje över pengarna som kommer in eller stress för att det ändå inte är tillräckligt?

Visste du att din stress och oro kring pengar inte nödvändigtvis är rimlig eller logisk? Dina känslomässiga reaktioner är en vana som du många gånger ärvt från föräldrarna eller annan nära i din barndom.

Antingen blev du väldigt lik någon närstående, eller så blev du rebellen som gjorde det raka motsatta.

Jag vet att det här med pengar kan vara obekvämt att prata om, så det är helt okej om du inte vill prata öppet om dina känslor kring löning. Men du är inte ensam med att bära på känslan av att ingenting är tillräckligt bra, eller ”det är bra nu, men tänk om xxx”. Oron kring pengar kan ha många olika nyanser.

Men genom att delta i denna konversation så öppnar du dörren för någon i din omgivning som behöver samtalet mer än du. Det första steget för att lätta på en betungande känsla är ofta genom att prata om det.

Hur mår din ekonomi?
Kan du bjuda in tacksamhet över det du faktiskt har? Din oro kommer inte bidra till praktiska lösningar, utan snarare försämrad sömn vilket minskar kreativiteten och handlingskraften.

Se det du har
Se det du har

Se värdet i det du har

Se värdet i allt du är
Där förändras allt!


%d bloggare gillar detta: