Personal som är av värde

Vem i din personalstyrka är det egentligen som skapar säljrekorden? Vilka i bland dina medarbetare är det som håller presentationerna man inte glömmer? Vilka är det som skapar värdefulla kontakter i sitt nätverkande? Vilka sorters anställda är det som levererar bäst över tid, med hälsan i behåll?

Jo, det ska jag berätta för dig. Det är de personer som tror på sig själva och som värderar sin kompetens som skapar goda resultat löpande och över längre tid.

Vårt samhälle har alldeles för många kompetenta individer som jobbar hårt, jagade av en inre röst som ständigt påminner dem om att de inte är tillräckligt bra eller presterar tillräckligt bra. De är personerna som förr eller senare jobbar sig in i väggen och behöver lång tid för vila och återhämtning.

Om flera människor fick hjälp i tidigt stadie att inse sitt värde och frigöra sig från den inre stressen av att inte duga så skulle en stor faktor till utmattning försvinna. Människor som värderar sig själva känner igen sina behov och respekterar dem. Det lägger en viktigt grund för ett hållbart arbetsliv.

Investera i din personals välmående så investerar du indirekt i ditt företags resultat.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: