Njuter du av din företagsresa?

Med drömmen om friheten att styra över dina dagar, göra något som du fann kreativt eller meningsfullt klev du in i världen som egenföretagare. Kanske var du även någon av dom som drömde om att tjäna mera pengar.

Vad hände längs vägen? Fastnade du i jakten på nya kunder, rädslan för att pengarna inte skulle räcka till eller att konkurrensen skulle öka? Jobbar du fler timmar nu än när du var anställd? Hinner du umgås med dina nära och kära? Har du någon hobby?

Springer du efter flera bollar och tänker ”bara jag gjort klart det här, så blir allt bra”.

Oavsett vart du är, eller hur ditt företagande går så behöver du stanna upp och ge dig själv möjligheter att njuta av resan. Som företagare är du vägen in för dina pengar och du kommer vinna mycket på att ta hand om dig själv under resans gång.

Dina kunder kommer uppskatta dig mycket mer som utvilad, avslappnad och glad. Kundens upplevelse av det hen köper från dig handlar inte bara om produkten eller tjänsten. Kundens upplevelse sker genom hela er kontakt.

Men lägg ingen prestation nu i ditt välmående (så att det blir en till sak att hinna med). Utan hitta några förändringar skulle ge dig glädje, återhämtning och livsnjuteri. Det kan handla om att ägna tid åt en bok, en serie, mera tid i naturen eller en kopp kaffe med en vän. Om du inte vet vad som ger dig mest glädje och återhämtning så får du testa dig fram.

Ditt framtida jag och ditt företag kommer tacka dig.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: